Om Sjøen Hus

Sjøen Hus har hjulpet folk å oppfylle husdrømmen i over 50 år!

Sjøen Hus ble etablert i 1971 og sysselsetter i dag ca. 20 personer fordelt på snekkere, Byggtorget-butikk og administrasjon. Vi er medlem av Systemhus, en av Norges største boligkjeder med mer enn 100 forhandlere over hele landet, og står klare til å hjelpe deg med å virkeliggjøre din hus- eller hyttedrøm.

Vi bygger hus på Karmøy, Haugesund og hele Haugalandet og kan hjelpe deg med alle dine byggeprosjekter som hus, hytte, garasje, påbygg, tilbygg og rehabilitering. Dersom du har prosjekter der du selv utfører arbeidet kan vårt byggevareutsalg Byggtorget Karmøy levere alle byggevarene du trenger.

Trivelige fagfolk vil lede deg gjennom hele byggefasen fra A til Å, og sørge for at dette blir en positiv opplevelse med et resultat vi vet du blir fornøyd med. Fornøyde kunder er den største inspirasjonen vi i Sjøen Hus kan få.

De ansatte

Våre dyktige medarbeidere står klare for å hjelpe deg med alt du skulle ha behov for innen husbygging, rehabilitering og byggevarer. Vi har egen arkitekt som tegner ditt drømmehus etter dine ønsker og behov. Ta kontakt med en av våre medarbeidere så skal vi hjelpe deg på en best mulig måte slik at du blir fornøyd.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Våre samarbeidspartnere

Vi er glade for å samarbeide med seriøse bedrifter i alle våre prosjekter.